top of page
Поиск

Прикладні матеріали

У будь-якому виробництві завжди є непомітні, але дуже важливі елементи, без яких може завалитися вся конструкція.

Саме таким гвинтиком у виробах легкої промисловості є прикладні матеріали. Найдрібніші, але дуже дієві "невидимі помічники" - це технологічні стрічки. Вони використовуються буквально у всіх видах виробів - від натільної білизни до зимового верхнього одягу.

Стрічки значно полегшують виконання різних операцій, в тому числі складних, котрі потребують уважності та максимальної точності (наприклад, виготовлення таких деталей, як кишеня в рамку, шлиця, планка в сорочці і т. п.) Стрічки допомагають одягу зберігати форму під час виробництва та забезпечують охайний зовнішній вигляд під час носіння.

Freudenberg Performance Materiasl Apparel разом з «А-Текс» пропонують широкий ассортимент клейових стрічок, котрі дозволяють працювати над створенням індивідуальних рішень для конкретних задач в сфері одягу.

Всі стрічки прості у використанні завдяки відмінним характеристикам клею та базових матеріалів, які використовуються під час їхнього створення.

Надійність, стабільність та якість стрічок гарантують, що ці матеріали можуть бути легко інтегровані у Ваші вже існуючі швейні та виробничі процеси.

Наші високотехнологічні продукти забезпечують рішення для різних деталей одягу, наприклад: закріплення країв, горловини, пройми, подолу, лацканів, бортів, укріплення поясу та багато інших.

Сьогодні хочемо детальніше зупинитися на найпростіших, але дуже важливих стрічках: викроєних по прямій. Призначення цих стрічок - запобігати деформації виробу (як під час пошиву, так і під час носіння).

Стрічки серії ТТ Сюди відносяться клейові стрічки, вирізані по косій і підсилені швом котрі:

- дозволяють забезпечити стабілізацію тканин та полегшити обробку виробів на криволінійних ділянках;

- підходять для жіночого одягу і прозорих тканин, а також можуть застосовуватися в блейзерах, блузках, сукнях;

- запобігають викривленню форми в процесі з'єднання стрічки з деталлю;

- можна використовувати без відходів і випадів завдяки технології Ultraseam в зв'язку з відсутністю на стрічці помітних стиків;

- можна використовувати в шве кріплення підкладки до лацкана. Стрічки серії Т по косій

Клейові стрічки, вирізані по косій, - легкі у виклристанні та економні. Не залишають відбиток з лицевої сторони деталі, забезпечують підсилення без втрати еластичності, чудово підходять для стрейчевих тканин. Завдяки крою по косій ідеальні для криволінійних ділянок. Надзвичайно зносостійкі, а ще їх можна використовувати без випадів завдяки технології Ultraseam.

Ці стрічки - найпростіший та налегший варіант підсилення низу виробу (стрічка пришиважться до краю подолу з вивороту, а процес підгину відбувається шляхом активації клею під час прасування.

Можна використовувати також в шві кріплення підкладки до лацкана.

Стрічки серії Т по прямій Це прості, надійні та економні клейові стрічки, викроєні за напрямом нитки основи, котрі:

- використовуються для підсилення країв та швів;

- чудово підходять для стабільних тканин у верхньому одязі або, коли потрібне відчутне підсилення;

Використовуйте максимум можливостей, щоб зробити ваш одяг якісним разом з А-Текс і Freudenberg!




105 просмотров
bottom of page